Dragon BMX

Hadsund

Sæson afslutning i Dragon

| 0 comments

Traditionen tro har der været holdt sæson afslutning i Dragon. Afslutningen markerer at løbs sæsonen er slut og det er tid til at klubben kigger indad på egne bedrifter. 2014 er et år der har budt på mange løb og på mange store løb. En del af kørerne er begyndt at deltage i internationale løb og har markeret sig også der.

I år kunne Dragon yderligere slutte sæsonen af med at blive tildelt Danmarks Mesterskaberne i 2015. Forberedelserne er allerede i gang, for med udsigt til et løb med over 400 kørere, er der mange ting der skal være på plads.

Internt i klubben er det tid for at rose de kørere der har gjort noget ekstra. Det er altid en svær proces, for der er så mange virkelig dygtige kørere og mange der markerer sig på forskellig vis. I år blev der uddelt pokaler internt til følgende kørere:

Årets nye talent: Mads Engberg Henriksen
Største fremgang: Kasper Thorhauge
Træningsflid: Emil Storgaard

Derudover laves der en afstemning mellem kørerne på henholdsvis hold 1 og hold 2, hvorefter venne-pokalen uddeles. Det er en meget eftertragtet vandrepokal. I år gik pokalen for hold 1 til: Per Børling og for hold 2 til: Thor Seedorf.

Yderligere har Intersport, Hadsund, sponsoreret gaver til de kørere der har markeret sig særligt til årets løb. Her blev følgende kørere hædret: Sara Thorhauge, Frederik Jensen og Marcus Leth.

Klubben siger et stort tillykke til kørerne, samt sender en stor tak til alle forældre og andre der har gjort et kæmpe frivilligt arbejde. En stor tak til sponsorer og til dem der på anden vis hjælper. Det er en uvurderlig hjælp.

Foto: Søren Leth.

Skriv et svar

Required fields are marked *.