Dragon BMX

Hadsund

Sæsonstart i Dragon

| 0 comments

Traditionen tro, bliver sæsonstarten markeret med en stor fastelavnsfest i Dragon, Hadsund. Denne dag kunne i år nydes af børn, unge og forældre, i strålende solskinsvejr. Dagen bruges til igen at få luftet cyklerne, at slå katten af tønden og så det mindst lige så traditionsrige kagebord. Så efter en let træning, blev cyklerne skiftet ud med køller og der blev gået til den, for at få snolder ud af tønderne. Hvert år kåres der en kattekonge og kattedronning, på henholdsvis hold 1 og hold 2. For hold 1 var det i år Mads Poulsen der blev kattekonge og Malthe Storgaard der blev kattedronning. For hold 2 var det Jesper Storgaard der blev kattekonge og Jonas Juel Krarup der blev kattedronning. For årets bedste udklædning blev det for pigernes vedkommende Linea Jensen der vandt og for drengenes vedkommende Marcus Leth der vandt.

For hold 1 var dagen startskudet til årets træning og der bliver i den næste periode trænet hver lørdag fra kl. 10 til 12. Skulle man have lyst til at prøve kræfter med bakkerne på banen, er man velkommen til at komme forbi og prøve.

Hold 2 kørerne har været i gang det meste af vinteren. Mange af dem starter løbssæsonen allerede til påske, hvor der køres de første 2 afdelinger af European League 2015 i Zolder, Belgien.

De mange frivillige kræfter der løfter klubben har bestemt heller ikke haft tid til at holder vinterfri. Banen har således været under en større ombygning, for at kunne imødekomme det forestående Danmarks Mesterskab for både Eliten og de øvrige kørere d. 4 – 6 Juli. Det er et løb der forventes at tiltrække over 400 kørere, samt deres forældre og derudover en stor mængde forhandlere og tilskuere. Så Dragon arbejder på højtryk for at alt kan klappe når gaten går til årets største nationale løb, midt på sommeren.

Foto: John Michael Knudsen. Fra venstre: Jesper Storgaard og Jonas Juel Krarup

Foto: John Michael Knudsen. Fra venstre: Jesper Storgaard og Jonas Juel Krarup

Skriv et svar

Required fields are marked *.