Dragon BMX

Hadsund

Gang i cyklerne igen

| 0 comments

Så har Dragon BMX Klub startet sæsonen 2014 op med den første løbsweekend i Ikast. Hele 9 kørere fra Hadsund havde fået rystet vinteren af sig og mødte til start i 1 afd. af Midtjyske Cup 2014. På trods af regn, kraftig blæst og en bidende kulde, blev der kørt igennem og alle 9 kørere kom hjem med flotte resultater.

Expert 7 år:
Mathias Leth, 1 plads
Expert 9 år:
Michael Storgaard, 4 plads
Expert 10 år:
Thor Seedorf, 5 plads
Expert 11 år:
Valdemar Juul, 9 plads
Expert 12 år:
Emil Madsen, 2 plads
Marcus Leth, 3 plads
Marc Werner, 5 plads
Expert 14 år:
Jesper Storgaard, 3 plads
Expert 16 år:
Mads Madsen, 3 plads

Midtjyske-Cup-2014

På billedet ses bagerst fra venstre: Jesper Storgaard, Mads Madsen, Valdemar Juul, Michael Storgaard og Marc Werner. Forrest fra venstre: Emil Madsen, Marcus Leth, Thor Seedorf og Mathias Leth.

Resultaterne skal nu arbejdes med i forårets træningsforløb, så Dragon og kørerne kan leve op til de mange flotte resultater fra sidste år.

Som et ekstra skub til trænere og kørere er det i år Dragons 30 års jubilæum. Dette markeres med et jubilæumsløb lørdag d. 26 april. Allerede fra kl. 10 starter kørerne fra mange forskellige klubber, med opvarmning på banen og kl. 12 går starten til løbet. Det vil være en stor glæde for alle der har med Dragon at gøre, at byde velkommen til gamle kørere der skulle få lyst til at kigge forbi og hilse på i anledning af jubilæet. Dragon byder selvfølgelig også velkommen til alle der skulle have lyst til at opleve de lokale kørere give den max gas på hjemmebanen. Under løbet vil der være mulighed for at forsyne sig med både mad og drikke.

Endelig er træningen startet op på fuld skrue igen og skulle der være nogen børn, som voksne, der har lyst til at prøve en tur på banen, så er der mulighed for dette hver tirsdag og torsdag fra kl. 17.00 til 18.30.

Dragon takker alle de frivillige kræfter der laver et stort arbejde for at det hele kan lykkes, samt trænere og hovedsponsoren Spar Nord.

Skriv et svar

Required fields are marked *.