Dragon BMX

Hadsund

Dragon kører Landspokal

| 0 comments

D. 16/17 Maj var Dragon i Haderslev til årets første afdelinger af Landspokalen. Landspokalen er en turnering der strækker sig over hele 10 afdelinger. Ud over at være weekendens vinder, kan man selvfølgelig opnå æren af at blive turneringens vinder, ligesom de 10 bedst placerede i hver årgang, vinder et nummer til næste års nummerplade. Landspokalen er en vigtig turnering, der giver kørerne mulighed for at føle hinanden på klingen og udfordre sig selv, for dem der ønsker at rykke op til en ældre årgang.

Som altid, er Dragon repræsenteret med mange af klubbens kørere og de er med helt fremme. Således lykkedes det at få præmier med hjem fra Haderslev for både William Boel, Kasper Thorhauge og Sara Thorhauge.

D. 30/31 Maj var kørerne i Roskilde til 3 & 4 afdeling og også her var de med helt fremme i feltet,

Nu ligger 5 & 6 afdeling forude i Års d. 20/21 Juni og herefter er der en pause inden de sidste afdelinger bliver afviklet i løbet af sensommeren og efteråret.

Fra Dragon har følgende kørere stillet til start i Landspokalen: Karina Boel, Lone Bach, Kasper Thorhauge, Alexander Jensen, Steven Jensen, Frederik Jensen, William Boel, Kristian Høj, Michael Storgaard, Thor Seedorf, Marcus Leth, Emil Madsen, Nils Korsgaard, Jesper Storgaard, Mads Madsen og Sara Thorhauge.

IMG_6068

På billedet fra Haderslev ses følgende kørere:
Bagerst fra venstre: Steven Jensen, Karina Boel, Alexander Jensen, Jesper Storgaard, Kasper Thorhauge og Emil Madsen
Midtfor fra venstre: Thor Seedorf, Marcus Leth, Nils Korsgaard og Sara Thorhauge.
Forrest fra venstre: William Boel, Kristian Høj og Michael Storgaard.

Fotograf: Søren Leth

Skriv et svar

Required fields are marked *.