Dragon BMX

Hadsund

Danmarksmesterskabet 2014 i Feldborg

| 0 comments

Søndag d. 28 september var kørerne fra Dragon kørt til Feldborg. Her var dagens menu Danmarks Mesterskabet, som er det løb alle kørerne har trænet til. Ca. 420 kørere fra hele landet var samlet for at konkurrere mod hinanden. Med sig havde de et stort følge af familie, venner, tilskuere, sponsorer og forhandlere. I år var vejret med de mange mennesker og der var som altid en rigtig god stemning omkring banen og campingpladsen. Her kunne børnene dyrke deres venskaber på tværs af klubber og landsdele. Mange af dem vil ikke se hinanden før næste sæson bliver skudt igang i foråret 2015. Kørerne gjorde det rigtig flot og på trods af sygdom og styrt, lykkedes det at få ikke mindre end 5 medaljer, samt mange fine placeringer, med hjem til Dragon. Følgende kørere har placeret sig mellem de 16 bedste ved årets DM:

Piger 15 år:
Freja Pedersen, 2 plads.

Cruiser Ladies 30+:
Lone Bach, 4 plads.

Cruiser 29:
Frederik Jensen, 1 plads.
Alexander Jensen, 6 plads.

Expert 6 år:
Kristian Høj, 2 plads.

Expert 7 år:
Magnus Pedersen, 6 plads.

Expert 9 år:
Michael Storgaard, 13 plads.

Expert 10 år:
Marcus Leth, 1 plads.
Thor Seedorf, 8 plads.

Expert 11 år:
Jonas Juel Krarup, 14 plads.

Expert 12 år:
Emil Madsen, 6 plads.

Expert 14 år:
Jesper Storgaard, 11 plads.

Expert 15 år:
Mads Madsen, 6 plads.

Expert 16 år:
Nichlas Jensen, 3 plads.

Derudover stillede følgende kørere op fra Dragon: Steven Jensen, Mathias Leth, Tobias Pedersen, Valdemar Juul, Nils Korsgaard, Emil Storgaard, Andreas Jensen, Kasper Thorhauge.

Nu er denne sæson forløst og vintertræningen begynder, så formen kan finpudses og være klar til næste års udfordringer. Dragon siger tak for en super flot sæson, tak til de mange frivillige hænder der hjælper og tak til sponsorer der er med til at holde os kørende. Et stort tillykke til kørerne med de fine placeringer og god bedring til dem der har været plaget af sygdom og styrt.

Som endelig afslutning på sæsonen fik vi løftet sløret for placeringen af DM 2015. Dragon har markeret sig og er blevet tildelt dette flotte løb. Vi ser frem til at kunne tage imod rigtig mange kørere i slutningen af september 2015. Det bliver en stor weekend med rigtig mange mennesker i Hadsund.

Foto: Søren Leth

Foto: Søren Leth

På billedet ses bagerst fra venstre: Frederik Jensen, Nichlas Jensen, Freja Pedersen. Forrest fra venstre: Kristian Høj og Marcus Leth.

Skriv et svar

Required fields are marked *.