Dragon BMX

Hadsund

BMX cup i Himmerland

Der har været afholdt Kronjyllands Blik og VVS Cup 2017. Cuppen består af 4 løb som er blevet afholdt i Aars hos BMX klub Lynet, i Hadsund hos Dragon BMX Klub, Storvorde BMX Klub og i Aalborg hos Falcon BMX Klub. Cuppen kaldes også torsdagsløb, selvom sidste løbsdag er en lørdag. Kronjyllands Blik og VVS Cup er et rigtig godt begynderløb, hvor nybegyndere også kan være med.  Løbene er motionsløb, hvor der ikke er kommissær, det er klubberne i fællesskab der vurderer på hændelserne på banen. Hvert løb starter med træning, hvor alle kører får mulighed for at køre på banen og få en fornemmelse af hvordan den skal køres mest optimalt. Såfremt der er få kørere tilmeldt i en klasse kan tilmeldte kører fordeles i andre klasser, som sportsligt er mest passende, og dermed får lov til at køre løb selvom der ikke er nok tilmeldt i den pågældende klasse.

Lørdag den 16. september 2017 var den sidste løbsdag hos Falcon BMX klub. Falcons bane har været under ombygning og er blevet udvidet med en pro-sektion. Derfor var der også deltagelse af kører som i flot stil og til stor beundring blandt de unge kører viste, hvordan en sådan bane skal køres med stor hastighed og store hop.

Efter kørsel af 3 heat og finaler i alle klasser, blev pokaler uddelt for det samlede resultat i de 4 løb. Der stillede 39 kører op til start fra Dragon BMX klub og dermed den klub der deltog med flest kører til Kronjyllands Blik og VVS cup.

Start af heat med kører i klassen drenge 14 år.

Der hoppes højt på pro-sektionen.

Alle deltagere fra Dragon BMX klub med pokaler fra Kronjyllands Blik og VVS cup.

Der blev uddelt pokal til alle der har deltaget i minimum 3 af 4 løb. Her er det drenge 13 år der har fået pokaler.

Comments are closed.