Dragon BMX

Hadsund

4. plads til Sarah Thorhauge ved EM

| 0 comments

D. 11-13 Juli, blev der afholdt EuropaMesterskaber i BMX i Roskilde. Igen kunne Dragon BMX Klub stille op med ikke mindre end 14 kørere der ville med i kampen. EM finalerne er afslutningen på den turnering der har kørt igennem hele foråret, med store løb placeret rundt omkring i Europa. Fra Dragon har 6 kørere været ude og deltage i Europa turneringen og der har været flotte resultater undervejs.

Så det var med spænding at de 14 kørere drog til Roskilde for at køre EM finalen. Det er en meget stolt klub der kan byde Sarah Thorhauge tillykke med ikke mindre end en 4 plads i gruppen Cruiser Woman 17/29. Sarah kørte for første gang løb på Cruiser og med den store succes, bliver det næppe sidste gang.

sarah-thorhauge

De andre kørere fra Dragon der havde taget turen til Roskilde var: Kenneth Rose, Jonas Bæk, Mike Rasmussen, Nichlas Jensen, Mads Madsen, Alexander Bach Jensen, Kasper Thorhauge, Jesper Storgaard, Emil Madsen, Jonas Juel Krarup, Marcus Leth, Thor Seedorf og Michael Storgaard. De har alle ydet en stor indsats.

Det næste store løb er VM der afholdes i Holland. Fra Dragon stiller Marcus Leth op og han ønskes god vind dernede. Ellers vil der d. 2 August være mange kørere fra Dragon der drager til Varde, for at deltage i de Nordiske Mesterskaber. Træningen er i fuld gang og det bliver spændende at se hvad Dragon kan hente hjem fra Varde.

Skriv et svar

Required fields are marked *.